Είσοδος  |  Εγγραφή  |  Η Λίστα μου
Αναζητήστε αυτό που ψάχνετε
  
 
Κυριακή 24 Μαρτίου 2019
Αρχική        Επικοινωνία         Χάρτης         Ωράριο λειτουργίας
Το καλάθι μου » 0.00€


Το κατάστημα μας στην Λ. Δεκελείας 46 στην Νέα Χαλκηδόνα Αττικής  
Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Χρήσιμες πληροφορίες και Συμβουλές
   
• Τι είναι το ηλεκτρονικό       τσιγάρο
• Τιμή Ηλεκτρονικού Τσιγάρου: Πόσο κοστίζει η νέα σας συνήθεια;
• 11 tips για να επιλέξετε το καλύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο για εσάς
• Υγρά αναπλήρωσης: Οι 7 πιο συχνές ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους 
• Προειδοποίηση χρήσης επαναφορτιζόμενων μπαταριών λιθίου
• Κόψιμο Τσιγάρου: 10 tips που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετεΕπισκέπτες Online: 31

Υγρά αναπλήρωσης: Οι 7 πιο συχνές ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους


Τo e liquid ή αλλιώς «υγρό αναπλήρωσης» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας, αφού χωρίς αυτό, το «άτμισμα» δεν θα ήταν τόσο απολαυστικό. Επειδή λοιπόν είναι τόσο σημαντικό κομμάτι του ατμίσματος, είναι κρίσιμο να υπάρχει πλήρη κατανόηση του ρόλου τους και της σημαντικότητάς τους στην γεύση ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Συγκεντρώσαμε για εσάς τις 7 πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται γύρω από τα υγρά αναπλήρωσης, με τις απαντήσεις τους.

1. Τι είναι το e-liquid;
Το e-liquid ή αλλιώς υγρό αναπλήρωσης είναι το υγρό που χρησιμοποιούν οι «ατμοποιητές» των ηλεκτρονικών τσιγάρων. Είναι υπεύθυνο για τη γεύση που έχει το ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά και για την παραγωγή ατμού, οποίος προέρχεται από την ατμοποίηση του υγρού.

2. Από τι αποτελείται ένα υγρό αναπλήρωσης;
Τα υγρά αναπλήρωσης αποτελούνται, συνήθως, από έναν συνδυασμό προπυλενογλυκόλης (Propylene Glycol ή PG) και φυτικής γλυκερίνης (Vegetable Glycerin ή VG), αρωματικές ουσίες, μικρή ποσότητα απιονισμένου νερού και νικοτίνη (προαιρετικά)

3. Τι είναι η προπυλενογλυκόλη (PG);
Η προπυλενογλυκόλη (propylene glycol) είναι μια ασφαλής ουσία, η οποία χρησιμοποιείται σε τρόφιμα και φάρμακα (εισπνεόμενα και μη) και αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά των υγρών αναπλήρωσης. Αυτό το συστατικό ευθύνεται για τον ατμό (που μοιάζει με καπνό) του ηλεκτρονικού τσιγάρου και για τη διατήρηση της ευχάριστης γεύσης κατά τη διάρκεια του «ατμίσματος».

4. Τι είναι η φυτική γλυκερίνη (VG);
Πρόκειται για μια χημική οργανική ένωση που χρησιμοποιείται σαν πρώτη ύλη για φάρμακα, καλλυντικά, σαπούνια, αλλά και σαν υποκατάστατο ζάχαρης. Είναι, επίσης, μια ουσία ευρείας χρήσης η οποία έχει χαρακτηριστεί ασφαλής. Επίσης, η γλυκερίνη αποτελεί τη βάση διάφορων υγρών αναπλήρωσης, αντί (ή σε συνδυασμό) με την προπυλενογλυκόλη. Η διαφορά της γλυκερίνης από την προπυλενογλυκόλη είναι στην υφή του e-liquid. Όσο περισσότερη VG περιέχει ένα υγρό, τόσο πιο πηχτή και κολλώδης είναι η υφή του. Η VG δημιουργεί περισσότερο ατμό από ότι η PG, αλλά «αποδυναμώνει» τη γεύση του υγρού.

5. Πόση νικοτίνη περιέχουν τα e-liquids; Υπάρχουν e-liquids χωρίς νικοτίνη;
Τα διάφορα ποσοστά περιεκτικότητας σε νικοτίνη εξυπηρετούν, αφενός την ανάγκη να καλύψουν όλες τις κατηγορίες «ατμιστών» ανάλογα με τον τύπο των τσιγάρων που κάπνιζαν πριν και αφετέρου την επίτευξη του στόχου των «ατμιστών», που δεν είναι άλλος από τη διακοπή χρήσης νικοτίνης (για όσους το επιθυμούν).

Τα υγρά αναπλήρωσης χωρίζονται συνήθως στις παρακάτω κατηγορίες (ανάλογα με την περιεκτικότητά τους σε νικοτίνη):

Επίπεδο Περιεκτικότητα σε Νικοτίνη
None 0mg (0%)
Ultra Low 6mg (0.6%)
Low 9mg (0.9%)
Medium 12mg (1.2%)
Regular 18mg (1.8%)
Strong 24mg (2.4%)

6. Τι χαρακτηρίζει την ποιότητα ενός e-liquid και από ποια πιστοποιητικά πρέπει να συνοδεύεται;
Η ποιότητα ενός e-liquid εξαρτάται από τους παρακάτω παράγοντες:

Το επίπεδο καθαρότητας των συστατικών του. Η χρήση συστατικών «φαρμακευτικής ποιότητας», εξασφαλίζει ότι τα συστατικά που περιέχει το υγρό αναπλήρωσης είναι υψηλής καθαρότητας, χωρίς προσμίξεις.
Την χρήση αρωματικών ουσιών σε όσο το δυνατόν μικρότερο ποσοστό. Η υπερβολική χρήση τους μπορεί να ενισχύει τη γεύση του υγρού αναπλήρωσης, όμως δεν είναι πολύ υγιεινό. Αντιθέτως, η χρήση αρωματικών ουσιών υψηλής ποιότητας επιτρέπει τη δημιουργία γευστικών e-liquids, τα οποία περιέχουν μικρότερο ποσοστό αρωματικών ουσιών.
Σε κάθε περίπτωση, τα e-liquids είναι χημικές ουσίες και για αυτό θα πρέπει να συνοδεύονται από την ανάλυση των συστατικών τους, από ανεξάρτητο εργαστήριο, μέχρι ποσοστού 0,01%. Η διαδικασία αυτή αποκαλείται πιστοποίηση. Αναζητήστε λοιπόν e-liquids που έχουν πιστοποιηθεί από ανεξάρτητα εργαστήρια και διαθέτουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

Πριν την επιλογή κάποιου υγρού θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχει διακετύλιο ή/και ακετυλοπροπιονύλιο. Αυτές οι δύο ουσίες έχουν «κατηγορηθεί» για τη δημιουργία βλαβών επίσης πνεύμονες και πρέπει να αποφεύγονται. Για αυτό, τα υγρά αναπλήρωσης που χρησιμοποιείτε πρέπει να έχουν ελεγχθεί για τις ουσίες αυτές, ανεξάρτητα από την πιστοποίησή τους.

7. Τι πρέπει να προσέξετε;
Τα υγρά αναπλήρωσης πρέπει να φυλάσσονται μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα, καθώς η κατάποση των διαλυμάτων νικοτίνης μπορεί να οδηγήσει σε δηλητηρίαση. Επίσης, οι αρωματικές ουσίες των υγρών αναπλήρωσης μπορεί να περιέχουν ίχνη ξηρών καρπών. Για αυτό βεβαιωθείτε ότι δεν είστε αλλεργικοί σε κάποια από τις ουσίες που περιέχονται πριν «ατμίσετε».

Τώρα που μάθατε τα βασικά γύρω από τα υγρά αναπλήρωσης αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή του κατάλληλου υγρού αναπλήρωσης θα σας βοηθήσει να τηρήσετε την απόφασή σας. Συμπλήρωσε το email σου
για να ενημερώνεσαι πρώτος για
προσφορές, διαγωνισμούς, νέα.Επιλέξτε υγρά αναπλήρωσης alterego Premioum-Colours με συνεχείς πιστοποιήσεις από τα πανεμιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης
Halo American made premium e-liquid
Μάθε γιατί τα Halo Liquids είναι η κορυφαία μάρκα υγρών αναπλήρωσης στον κόσμο
Counter Culture by Baker White
Απόλαυση... όπως ποτέ πριν

Δοκιμάστε τα!!! 
Odin by Baker White
Θεική απόλαυση!!


Δοκιμάστε τα και θα εκπλαγείτε!! 
Μια σειρά έκπληξη που φέρνει το "μοντέρνο γλακτοπωλείο" στο άτμισμα

 
 


   
Copyright © 2013 - picknbuy.gr -- Κατασκευη eshop by infocus