Είσοδος  |  Εγγραφή  |  Η Λίστα μου
Αναζητήστε αυτό που ψάχνετε
  
 
Κυριακή 26 Μαΐου 2019
Αρχική        Επικοινωνία         Χάρτης         Ωράριο λειτουργίας
Το καλάθι μου » 0.00€


Το κατάστημα μας στην Λ. Δεκελείας 46 στην Νέα Χαλκηδόνα Αττικής  
Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Χρήσιμες πληροφορίες και Συμβουλές
   
• Τι είναι το ηλεκτρονικό       τσιγάρο
• Τιμή Ηλεκτρονικού Τσιγάρου: Πόσο κοστίζει η νέα σας συνήθεια;
• 11 tips για να επιλέξετε το καλύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο για εσάς
• Υγρά αναπλήρωσης: Οι 7 πιο συχνές ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους 
• Προειδοποίηση χρήσης επαναφορτιζόμενων μπαταριών λιθίου
• Κόψιμο Τσιγάρου: 10 tips που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετεΕπισκέπτες Online: 31

Τιμή Ηλεκτρονικού Τσιγάρου: Πόσο κοστίζει η νέα σας συνήθεια;


Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι η πιο αποτελεσματική εναλλακτική στο κάπνισμα και αυτό γιατί προσφέρει στον καπνιστή την ίδια απόλαυση, χωρίς τις αρνητικές επιπτώσεις για τον οργανισμό. Ταυτόχρονα, ένα άλλο βασικό προτέρημα των ecigs είναι ότι μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν έναν καπνιστή να ελαττώσει σημαντικά ή και να κόψει εντελώς το τσιγάρο.

Σε αυτά τα 2 προτερήματα έρχεται να προστεθεί και το πολύ χαμηλότερο κόστος του ηλεκτρονικού τσιγάρου, έναντι του συμβατικού τσιγάρου.

Τιμή ηλεκτρονικού τσιγάρου: Ποιοι παράγοντες παίζουν ρόλο στην διαμόρφωσή του;
Συνήθως, οι τιμές για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα κυμαίνονται από 25€ έως 100€ και εξαρτώνται απόλυτα από την ποιότητα των υλικών (π.χ. πλαστικό ή γυαλί), τον κατασκευαστή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρονικού τσιγάρου (π.χ. χωρητικότητα μπαταρίας, δυνατότητες ρυθμίσεων κλπ.).

Με τι κριτήρια πρέπει να επιλέξω το κατάλληλο μοντέλο;
Η επιλογή του κατάλληλου ηλεκτρονικού τσιγάρου, πρέπει να γίνεται πάντα με γνώμονα τις συνήθειες του και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να απολαμβάνει το ηλεκτρονικό τσιγάρο του. Για παράδειγμα, ένας μέσος καπνιστής, που βρίσκεται τις περισσότερες ώρες της ημέρας εκτός σπιτιού, χρειάζεται ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με μπαταρίες που διαρκούν αρκετές ώρες χωρίς φόρτιση.

Παράλληλα, κάποιος που καπνίζει περιστασιακά, έχει ανάγκη από μια πιο απλή και εύχρηστη συσκευή, ενώ κάποιος τρίτος που καπνίζει πολύ, χρειάζεται κάτι πιο εξειδικευμένο, όπως ένα e-cig με ατμοποιητή μεγάλης χωρητικότητας και ειδική ρύθμιση ροής του αέρα, καθώς και ισχυρές μπαταρίες που θα κάνουν την εμπειρία του ακόμα πιο απολαυστική.

Ξεκινώντας την έρευνά του για την απόκτηση ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου, ο καπνιστής πρέπει να λάβει υπόψη του τη σχέση ποιότητας - τιμής. Ένα φθηνότερο e-cig είναι σίγουρα πιο δελεαστικό, όμως μπορεί να χρειαστεί να το αντικαταστήσετε σε μικρότερο χρονικό διάστημα ή ακόμα χειρότερα, να μην πληροί τους κανόνες ασφαλείας. Επίσης, αν δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα μοιάζουν μεταξύ τους δεν σημαίνει ότι μπορούν να σας προσφέρουν τα ίδια πράγματα.

Πιο χαμηλή η τιμή του ηλεκτρονικού έναντι του συμβατικού τσιγάρου!
Σε κάθε περίπτωση, το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι σίγουρα πιο οικονομικό από ό,τι το συμβατικό. Αρκεί να υπολογίστε πόσα ξοδεύετε το μήνα για τσιγάρα, χαρτάκια, φιλτράκια, καπνό και αναπτήρες και θα δείτε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε αν επιλέξετε το άτμισμα.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, αν καπνίζετε ένα πακέτο τη μέρα και το κάθε πακέτο σας κοστίζει 3,50€, τότε με τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε τουλάχιστον 50€ το μήνα και πάνω από 600€ το χρόνο!

Ποιο είναι το κόστος για τα αναλώσιμα των ηλεκτρονικών τσιγάρων;
Σε αντίθεση με τα κανονικά τσιγάρα, τα ηλεκτρονικά χρειάζονται και κάποια άλλα αναλώσιμα εξαρτήματα για να λειτουργήσουν. Εκτός από τα υγρά αναπλήρωσης, το βασικό αναλώσιμο εξάρτημα του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι ο ατμοποιητής.

Συνήθως, οι πιο εξελιγμένοι ατμοποιητές, διαθέτουν και ανταλλακτικό εξάρτημα για τον κάθε ατμοποιητή (την αντικαταστάσιμη κεφαλή) μειώνοντας έτσι το κόστος αναλώσιμων, ακόμα περισσότερο.

Πιο αναλυτικά:

Η αντικαταστάσιμη κεφαλή ή ο ατμοποιητής κοστίζει από 2,5€ έως και 4,5€ και μπορεί να διαρκέσει από 3 ημέρες έως και 2 εβδομάδες, ανάλογα με τη χρήση.
Ένα μπουκάλι υγρό αναπλήρωσης (e-liquid) των 20 ml ξεκινά από 8,90€ και διαρκεί όσο περίπου 120 συμβατικά τσιγάρα.
Τέλος, το σημαντικότερο πλεονέκτημα των ηλεκτρονικών τσιγάρων, είναι ότι λειτουργούν και άρα καταναλώνουν, μόνο όταν εσείς το θελήσετε, σε αντίθετη με τα παραδοσιακά / συμβατικά τσιγάρα, που ένα σημαντικό μέρος τους καταναλώνεται, χωρίς να τα χρησιμοποιείτε. Συμπλήρωσε το email σου
για να ενημερώνεσαι πρώτος για
προσφορές, διαγωνισμούς, νέα.Επιλέξτε υγρά αναπλήρωσης alterego Premioum-Colours με συνεχείς πιστοποιήσεις από τα πανεμιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης
Halo American made premium e-liquid
Μάθε γιατί τα Halo Liquids είναι η κορυφαία μάρκα υγρών αναπλήρωσης στον κόσμο
Counter Culture by Baker White
Απόλαυση... όπως ποτέ πριν

Δοκιμάστε τα!!! 
Odin by Baker White
Θεική απόλαυση!!


Δοκιμάστε τα και θα εκπλαγείτε!! 
Μια σειρά έκπληξη που φέρνει το "μοντέρνο γλακτοπωλείο" στο άτμισμα

 
 


   
Copyright © 2013 - picknbuy.gr -- Κατασκευη eshop by infocus