Είσοδος  |  Εγγραφή  |  Η Λίστα μου
Αναζητήστε αυτό που ψάχνετε
  
 
Κυριακή 26 Μαΐου 2019
Αρχική        Επικοινωνία         Χάρτης         Ωράριο λειτουργίας
Το καλάθι μου » 0.00€


Το κατάστημα μας στην Λ. Δεκελείας 46 στην Νέα Χαλκηδόνα Αττικής  
Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Χρήσιμες πληροφορίες και Συμβουλές
   
• Τι είναι το ηλεκτρονικό       τσιγάρο
• Τιμή Ηλεκτρονικού Τσιγάρου: Πόσο κοστίζει η νέα σας συνήθεια;
• 11 tips για να επιλέξετε το καλύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο για εσάς
• Υγρά αναπλήρωσης: Οι 7 πιο συχνές ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους 
• Προειδοποίηση χρήσης επαναφορτιζόμενων μπαταριών λιθίου
• Κόψιμο Τσιγάρου: 10 tips που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετεΕπισκέπτες Online: 24

Κόψιμο Τσιγάρου: 10 tips που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε


Μπορεί τα ηλεκτρονικά τσιγάρα να μην κατασκευάστηκαν με σκοπό να γίνουν η πιο αποτελεσματική μέθοδος διακοπής καπνίσματος, αλλά όπως αποδεικνύεται, οι καπνιστές τα χρησιμοποιούν για αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Σύμφωνα με έρευνες, οι καπνιστές έχουν 60% περισσότερες πιθανότητες να διακόψουν το κάπνισμα με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου, παρά με άλλες μεθόδους διακοπής καπνίσματος, όπως οι τσίχλες, τα έμπλαστρα κλπ.

Αυτό συμβαίνει γιατί το ηλεκτρονικό τσιγάρο προσφέρει στον καπνιστή μια παρόμοια εμπειρία με αυτή του συμβατικού τσιγάρου, χωρίς τις βλαβερές, τοξικές ουσίες. Έτσι, ο πρώην καπνιστής, νυν ατμιστής (ενέργεια που περιγράφει την χρήση του ηλ. τσιγάρου), έχει τη δυνατότητα να απεξαρτηθεί σταδιακά από αυτήν την καθημερινή συνήθεια, μειώνοντας δραματικά τις πιθανότητες να ξαναρχίσει το κάπνισμα.

Όμως είναι ένα πράγμα να πάρεις απόφαση να κόψεις το κάπνισμα και άλλο να μπεις σε μια νέα διαδικασία για να τα καταφέρεις. Για αυτό συλλέξαμε για εσάς 10 tips που θα κάνουν το κόψιμο του τσιγάρου ακόμα πιο εύκολο:

1. Μην κολλάτε στην εμφάνιση
Οι περισσότεροι νέοι ατμιστές, πριν ακόμα μάθουν τα βασικά γύρω από το άτμισμα και το τι μπορεί να τους προσφέρει, επιμένουν να ψάχνουν για ένα e-cigarette που να μοιάζει με το συμβατικό (συνήθως περιλαμβάνει ατμοποιητή μιας χρήσης). Ο λόγος είναι γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να τραβούν τα βλέμματα και επίσης πιστεύουν ότι θα κάνουν αυτή τη μετάβαση, από το ένα στο άλλο, πιο ομαλή. Εμείς, θα σας συμβουλεύαμε να δοκιμάσετε και τα δύο είδη ηλεκτρονικών τσιγάρων, καθώς με τον επαναγεμιζόμενο ατμοποιητή έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίζετε τα επίπεδα νικοτίνης σε κάθε άτμισμα, όπως επίσης και τη γεύση που θέλετε να έχει το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας.

2. Βρείτε το e-cig που σας εξυπηρετεί
Το πάν για να πετύχει αυτή η μετατροπή και να μην επιστρέψετε στις παλιές σας συνήθειες είναι να επιλέξετε το κατάλληλο ηλεκτρονικό τσιγάρο για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ανταποκρίνεται στην καθημερινότητά σας, αλλά και στο προσωπικό σας γούστο. Αν λοιπόν νιώθετε πιο άνετα με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο που μοιάζει με συμβατικό, τότε αγνοήστε το παραπάνω tip και προχωρήστε με την επιλογή σας.

3. Δοκιμάστε διάφορα υγρά αναπλήρωσης
Είναι πολύ σημαντικό να είσαστε ευχαριστημένοι από τη γεύση του e-cig σας κατά τη διάρκεια του ατμίσματος. Μπορείτε, για αρχή, να επιλέξετε μια γεύση με βάση τον καπνό (tobacco), ώστε να μην σας έρθει απότομα η αλλαγή, αλλά μην μείνετε μόνο σε αυτό! Θα σας συμβουλεύαμε να δοκιμάσετε και μια πιο γλυκιά ή φρουτώδη γεύση που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Εκτός του ότι θα είναι μια νέα εμπειρία για εσάς θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε τελείως από όλα όσα σας θυμίζουν την παλιά συνήθειά σας και να προσηλωθείτε στο στόχο σας.

4. Επικοινωνήστε με άλλους ατμιστές
Δεν είσαστε μόνοι σε αυτήν την προσπάθεια! Καθημερινά όλο και περισσότεροι στρέφονται στο άτμισμα, είτε για να διακόψουν το κάπνισμα ή για να το ελαττώσουν. Μπορείτε να τους εντοπίσετε στα social media, στο διπλανό τραπέζι στο αγαπημένο σας εστιατόριο ή ακόμα και στην παρέα σας. Όταν τους εντοπίσετε, μη διστάσετε να κουβεντιάσετε μαζί τους για τυχόν προβληματισμούς ή απορίες που μπορεί να έχετε σχετικά με το άτμισμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

5. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς
Όπως με κάθε καινοτόμο προϊόν, έτσι και με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, κυκλοφορούν διαφόρων ειδών ειδήσεις και απόψεις που είτε το επαινούν ή το συκοφαντούν. Ο μόνος τρόπος να μην επηρεάσει όλο αυτό την προσπάθειά σας είναι να επιλέξετε έγκυρες πηγές για την ενημέρωσή σας.

6. Επενδύστε σε μια σχέση εμπιστοσύνης με τον προμηθευτή σας
Όταν επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία από την οποία θα προμηθευτείτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας, βεβαιωθείτε ότι μπορεί να σας παρέχει υποστήριξη ακόμα και μετά την αγορά. Το προσωπικό της εταιρείας που θα επιλέξετε, θα πρέπει να είναι σε θέση να σας συστήσει την ιδανικότερη επιλογή, ανάλογα με το στάδιο στο οποίο βρίσκεστε σε σχέση με το άτμισμα, αλλά και να σας εκπαιδεύσει σε πράγματα που αφορούν συνολικά τη διαδικασία του ατμίσματος.

7. Μη βιάζεστε!
Όλα τα πράγματα θέλουν το χρόνο τους και επίσης ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά στις αλλαγές. Αν δεν λατρέψατε το άτμισμα με την πρώτη, μην τα παρατήσετε! Απλώς δοκιμάστε να αλλάξετε τις γεύσεις ή το είδος του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας μέχρι να βρείτε αυτό που σας ευχαριστεί.
Να θυμόσαστε ότι κάθε τόσο λανσάρονται στην αγορά, νέα πιο εξελιγμένα μοντέλα τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε σας ανάγκη. Οπότε, ακόμα και αν έχετε δοκιμάσει το άτμισμα στο παρελθόν, αλλά συνεχίσατε να καπνίζετε, δεν χάνετε τίποτα να ξαναδοκιμάσετε!

8. Ρυθμίστε σωστά τα επίπεδα νικοτίνης σε κάθε άτμισμα
Συνήθως οι καταναλωτές επιλέγουν φυσίγγια ή υγρά αναπλήρωσης με πιο ισχυρή δόση νικοτίνης, από το συμβατικό τσιγάρο, για να έχουν την ίδια αίσθηση, όπως με το κάπνισμα. Αν αγοράσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας από κάποιο κατάστημα, ζητήστε να δοκιμάσετε γεύσεις με διάφορα επίπεδα νικοτίνης, ενώ αν κάνετε τις αγορές σας online (βεβαιωθείτε ότι τις κάνετε σωστά ακολουθώντας τον οδηγό μας) επιλέξτε 2-3 υγρά αναπλήρωσης με διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης.

9. Διασκεδάστε το!
Αντί να καταπιέζετε τον εαυτό σας για να προχωρήσει στο κόψιμο του τσιγάρου με φράσεις τύπου «Από Δευτέρα, το κόβω!», μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδικασία. Πειραματιστείτε με τα διάφορα αξεσουάρ, τις γεύσεις και τα είδη ηλεκτρονικών τσιγάρων που βρίσκονται στην αγορά και κάντε αυτήν τη διαδικασία να κυλίσει ευχάριστα.

10. Ακολουθήστε τους κανόνες ασφαλείας
Αν δεν είστε ήδη καπνιστής δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπείτε στη διαδικασία ατμίσματος. Επίσης, αν ατμίζετε και ζείτε μαζί με παιδιά ή κατοικίδια, φροντίστε να φυλάσσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο μαζί με όλα τα αξεσουάρ του, σε σημείο που δεν είναι εύκολα προσβάσιμο από αυτά. Όλα τα υγρά αναπλήρωσης πωλούνται σε ειδικές συσκευασίες ασφαλείας για παιδιά (child proof), για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Συμπλήρωσε το email σου
για να ενημερώνεσαι πρώτος για
προσφορές, διαγωνισμούς, νέα.Επιλέξτε υγρά αναπλήρωσης alterego Premioum-Colours με συνεχείς πιστοποιήσεις από τα πανεμιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης
Halo American made premium e-liquid
Μάθε γιατί τα Halo Liquids είναι η κορυφαία μάρκα υγρών αναπλήρωσης στον κόσμο
Counter Culture by Baker White
Απόλαυση... όπως ποτέ πριν

Δοκιμάστε τα!!! 
Odin by Baker White
Θεική απόλαυση!!


Δοκιμάστε τα και θα εκπλαγείτε!! 
Μια σειρά έκπληξη που φέρνει το "μοντέρνο γλακτοπωλείο" στο άτμισμα

 
 


   
Copyright © 2013 - picknbuy.gr -- Κατασκευη eshop by infocus