Είσοδος  |  Εγγραφή  |  Η Λίστα μου
Αναζητήστε αυτό που ψάχνετε
  
 
Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018
Αρχική        Επικοινωνία         Χάρτης         Ωράριο λειτουργίας
Το καλάθι μου » 0.00€Το κατάστημα μας στην Λ. Δεκελείας 46 στην Νέα Χαλκηδόνα Αττικής  
Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Χρήσιμες πληροφορίες και Συμβουλές
   
• Τι είναι το ηλεκτρονικό       τσιγάρο
• Τιμή Ηλεκτρονικού Τσιγάρου: Πόσο κοστίζει η νέα σας συνήθεια;
• 11 tips για να επιλέξετε το καλύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο για εσάς
• Υγρά αναπλήρωσης: Οι 7 πιο συχνές ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους 
• Προειδοποίηση χρήσης επαναφορτιζόμενων μπαταριών λιθίου
• Κόψιμο Τσιγάρου: 10 tips που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετεΕπισκέπτες Online: 50

Όροι χρήσηςΤο κατάστημα


Το κατάστημά μας μεταφέρθηκε από την Μεταμόρφωση Αττικής, οδός Πεύκων 47 στην Νέα Χαλκηδόνα στην οδό Δεκελείας 46 και συστεγάζεται με την νέα επιχείρησή μας με προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου της εταιρείας Alterego.
Συνεργάζεται με αξιόπιστες επιχειρήσεις, προκειμένου οι πελάτες του να βρουν τα κατάλληλα γι'αυτούς προϊόντα, τα οποία μπορούν να αγοράσουν, ακόμη και χωρίς να γίνουν μέλη, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:


Τρόπος αγοράς

Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα μας συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που θα βρουν στην ιστοσελίδα μας, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση τους καθώς και τα λοιπά στοιχεία που ζητούνται αποκλειστικά προς εξυπηρέτηση τους.
Σημειώνουμε ότι σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων μας περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.
Για όσους πελάτες επιλέξουν να γίνουν μέλη μας υπάρχουν ειδικές προσφορές και προνόμια που ανακοινώνονται από την ιστοσελίδα μας.

Πώληση ειδών ηλεκτρονικού τσιγάρου

Όσον αφορά την πώληση ειδών ηλεκτρονικού τσιγάρου σημειώνεται ότι σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η πώληση σε ανηλίκους. Για το λόγο αυτό σε περίπτωση αγοράς αυτών των ειδών οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν ότι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Τρόπος και έξοδα αποστολής

Τα προϊόντα μας παραδίδονται μέσω ταχυδρομικής εταιρείας (courier)  σε διάστημα 1-5 ημερών ενώ για αγορές από την έδρα του καταστήματος αν το προϊόν υπάρχει σε απόθεμα η παραλαβή μπορεί να γίνει την ίδια στιγμή.
Τα έξοδα αποστολής
για όλη την Ελλάδα για είδη βάρους έως 2 κιλά ορίζονται σε 3.7€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ στην περίπτωση πληρωμής με κατάθεση σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες ή με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας και σε 5.5€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για πληρωμή με αντικαταβολή.
Για κάθε ένα επιπλέον κιλό οι τιμές προσαυξάνονται κατά 1.23€
συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ενώ για αγορά προιόντων με αξία μεγαλύτερη από 50€ και βάρους μικρότερου των 8 κιλών η μεταφορά γίνεται δωρεάν.

Τρόπος πληρωμής

Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής, είτε μέ κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με αντικαταβολή,
είτε μέσω πιστωτικής κάρτας (VISA, Μastercard).
Η ιστοσελίδα μας εγγυάται τόσο την ασφάλεια της συναλλαγής, μέσω ασφαλούς σύνδεσης SSL 128bit  όσο και το απόρρητο των προσωπικών στοιχείων των πελατών.


Διαθεσιμότητα προϊόντος

Από την ιστοσελίδα μας μπορούν να ενημερωθούν για τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος και συγκεκριμένα αν είναι άμεσα διαθέσιμο ή αν απαιτείται συγκεκριμένος χρόνος παραγγελίας από τον προμηθευτή μας.
Σε κάθε περίπτωση μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, ώστε να τους ενημερώσουμε για το χρόνο διαθεσιμότητας αυτού.


Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Το κατάστημα δεν ευθύνεται για  ελαττώματα του προϊόντος, τα οποία ανάγονται στη σφαίρα ευθύνης του προμηθευτή. Παρά ταύτα σε περίπτωση που αποδεδειγμένα παραληφθεί τέτοιο προϊόν ο Πελάτης μπορεί να το επιστρέψει, χωρίς να βαρύνεται με μεταφορικά έξοδα και να ζητήσει την αντικατάσταση του ή την επιστροφή των χρημάτων του.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Τα σήματα, λογότυπα, κείμενα, γραφικά, λογισμικό και εικόνες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας, όπως και ο σχεδιασμός και παρουσίαση αυτής αποτελούν πνευματική της ιδιοκτησία, που προστατεύεται από το νόμο. Η αντιγραφή, αναπαραγωγή ή μετάδοση με οιοδήποτε τρόπο του περιεχομένου της ιστοσελίδας απαγορεύεται απολύτως.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή οιοδήποτε άλλο στοιχείο μας γνωστοποιεί ο πελάτης, χρησιμοποιούνται από το κατάστημα αποκλειστικά και μόνο προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των προϊόντων που έχουν παραγγελθεί, να γίνει δυνατή η επικοινωνία με τον Πελάτη και να του γνωστοποιηθούν τυχόν προσφορές κλπ.
Σε καμία περίπτωση δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους τα στοιχεία αυτά, με μόνη εξαίρεση αν υποχρεωθεί προς τούτο το κατάστημα σε εκτέλεση δικαστικής απόφασης.


Τροποποίηση όρων χρήσης

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των όρων χρήσης, οι οποίοι θα ισχύουν από της δημοσιεύσεως τους στην ιστοσελίδα μας. Ο Πελάτης θεωρείται ότι αποδέχεται τους όρους αυτούς, με την χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας.Συμπλήρωσε το email σου
για να ενημερώνεσαι πρώτος για
προσφορές, διαγωνισμούς, νέα.

Επιλέξτε υγρά αναπλήρωσης alterego Premioum-Colours με συνεχείς πιστοποιήσεις από τα πανεμιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης
Halo American made premium e-liquid
Μάθε γιατί τα Halo Liquids είναι η κορυφαία μάρκα υγρών αναπλήρωσης στον κόσμο
Counter Culture by Baker White
Απόλαυση... όπως ποτέ πριν

Δοκιμάστε τα!!! 
Odin by Baker White
Θεική απόλαυση!!


Δοκιμάστε τα και θα εκπλαγείτε!! 
Μια σειρά έκπληξη που φέρνει το "μοντέρνο γλακτοπωλείο" στο άτμισμα

 
 


   
Copyright © 2013 - picknbuy.gr -- Κατασκευη eshop by infocus